Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Vanavond kans op wateroverlast

Toegevoegd: 17-06-2016, 18.24 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanavond is er in onze provincie kans op wateroverlast. Het KNMI heeft waarschuwingscode geel afgekondigd.


Volgens het weerbureau zijn er buien die soms gepaard gaan op onweer. Plaatselijk kan in korte tijd veel regen vallen. Hierdoor is er kans op lokale wateroverlast. Verder is er kans op blikseminslag, hagel en windstoten. "Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden. Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen", aldus het KNMI.

Donderdagavond ontstond in Yerseke flinke wateroverlast na hoosbuien. Zeker honderd woningen zouden schade hebben opgelopen. Ook in andere plaatsen in Zuid-Beveland was sprake van wateroverlast.

Zie ook:
'Wateroverlast niet door slecht onderhoud' (17-06-2016)
Flinke wateroverlast na hoosbuien   (16-06-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (18-6-2016 om 11:07)
Nou het KNMI moet eens stoppen met die code's afgeven , het is nu al zo vaak gebeurd en dat er niks kwam . Mensen nemen deze code's niet meer serieus omdat het al ze vaak voor niks is afgegeven . Voorheen haalde wij de zeilen van de partytent eraf en maakte de tuin leeg zodat er niks schade kon veroorzaken . Nu steeds met die loze meldingen doen we dat niet meer . En zo zijn er vele die het niet meer serieus nemen .
Vogeltje (18-6-2016 om 04:07)
Doe toch eens normaal Andre. Dat is een heel stom antwoord. Wat bij jou niet valt, kan wel ergens anders vallen. Omdat jij droog zit wilt niet zeggen dat ze op andere plaatsen ook droog zitten. Heb je de beelden gezien van Yerseke, Kapelle en Goes? Een beetje die hersens gebruiken kan geen kwaad hoor en niet van die achterlijke stomme dingen roepen.
Zeeuwse showride (17-6-2016 om 23:23)
@André. Niet mee gekregen datze gister in Yerseke verzopen en ook in Goes en Kapele overlast hadden? ;)
Zunnetjeinuus (17-6-2016 om 22:39)
Ier schient de zunne..
André (17-6-2016 om 20:34)
Hou toch op die onzin, er valt geen spetter vanavond. De KNMI moeten ze opdoeken.
Cookie-instellingen beheren