Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande brand Maartenbroersweg Hansweert

Toegevoegd: 19-06-2016, 10.44 uur - Update: 19-06-2016, 15.02 uur
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Aan de Maartenbroersweg in Hansweert heeft vannacht een uitslaande brand gewoed. Dat meldt de brandweer van Kapelle via Facebook. 


De eerste melding van de brand kwam rond 01.40 uur binnen. De bewoners waren niet thuis op het moment dat de brand ontstond. Een omwonende belde 112. De brandweer van Kapelle rukte met een blusvoertuig uit om de brand te bestrijden. De brandweer van Goes kwam ter plekke met een haakarmvoertuig met watercontainer. Er werd niet verder opgeschaald.

"Er is nu nog niet vast te stellen hoe de brand exact is ontstaan, dus zijn wij een onderzoek gestart", aldus de politie. Ook brandstichting wordt nu namelijk nog niet uitgesloten. De eigenaar van de woonwagen heeft aangifte gedaan. Agenten hebben omwonenden bevraagd.

Bij de brand is niemand gewond geraakt en zijn ook geen andere objecten beschadigd. Het team Forensische Opsporing van politie Zeeland-West-Brabant doet onderzoek naar eventuele sporen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Flip (19-6-2016 om 18:52)
Beste Adrie, U bent niet geheel op de hoogte over de brandweerzorg in Hansweert. Sinds de vorming van de VRZ zijn er geen gemeente grenzen meer voor de brandweerzorg binnen Zeeland. Tegenwoordig (al een aantal jaren) bestaat het dekkingsplan, in dit computermodel is voor ieder adres in Zeeland vast gelegd welke post er het snelste voor de deur staat. In dit deel van Hansweert is dus brandweer Kapelle de 1ste tankautospuit, in een ander deel kan dit Kruiningen zijn.
Onbekend (19-6-2016 om 18:01)
Heeft met snelheid te maken. S avonds is Kapelle sneller op Hansweert dan kruiningen
adrie janse (19-6-2016 om 14:09)
Vreemd dat de brandweer van Kapelle is opgeroepen voor een brand in Hansweert , Hansweert valt ( voor zo ver ik weet ) voor brandweer taken onder Kruiningen
Cookie-instellingen beheren