Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weggebruikers negeren afzetting A58

Toegevoegd: 20-06-2016, 13.25 uur
Eén van de bekeurde weggebruikers. Er lag een flink oliespoor op de weg.
Eén van de bekeurde weggebruikers.
© Foto: Twitter / WIS_Wilco
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Diverse weggebruikers hebben vanmiddag op de A58 bij Oost-Souburg een wegafzetting genegeerd. Dat meldt een weginspecteur van Rijkswaterstaat op Twitter.


Afrit 40 (Ritthem) was afgesloten omdat olie moest worden opgeruimd die op het wegdek terecht was gekomen. De weg was tot 13.00 uur dicht maar in de tussentijd konden diverse weggebruikers het niet opbrengen om om te rijden.

De politie kwam ter plekke om verschillende automobilisten te bekeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
grensarbeider (20-6-2016 om 17:24)
Laat die mensen toch! Stel je eens voor dat ze dan een paar minuten later in hun volkstuintje, bij de supermarkt of de milieustraat zijn!? Dat kan niet de bedoeling zijn, want dan loopt hun hele dag in het honderd...
pk (20-6-2016 om 16:47)
Had de weg dan niet zó afgezet kunnen of moeten worden dat je de afzetting niet kán negeren!?
M (20-6-2016 om 16:04)
Voor dit soort zaken hebben ze ooit iets uitgevonden: een proces-verbaal. Oftewel een bekeuring! En die is hoe dan ook terecht in dit soort gevallen. Maar waarom men volgens mensen als 'Verrassing' en 'flitser', die zeer waarschijnlijk altijd braaf zijn en nooit maar dan ook nóóit een foutje maken, zo'n beetje de doodstraf verwenst krijgt, is me een raadsel. De boete zal vast niet mals zijn dus de plegers zullen er heus wel buikpijn aan overhouden. Maar kom op zeg...
Vlissinger (20-6-2016 om 15:36)
Het is ook zo enorm ver omrijden als afrit 40 dicht is, poe!
flitser (20-6-2016 om 15:13)
zulke lui komen er steeds meer, rijbewijs pas geven bij 30 jaar!!!! En @Verassing. Goed idee man.
Verrassing (20-6-2016 om 13:45)
Voor dit soort mensen, die zowel rode kruizen op de snelweg negeren als zoals hier wegafzetting negeren, rijbewijs en auto gedurende een half jaar invorderen, oude leenfiets zonder versnellingen meegeven en heel veel succes wensen het komende half jaar.
Cookie-instellingen beheren