Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder rijdt in op BOA Vlissingen

Toegevoegd: 22-06-2016, 13.17 uur
De politie wil graag weten van wie deze motor is.
De politie wil graag weten van wie deze motor is.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar een motorrijder die op dinsdag 7 juni in Vlissingen is ingereden op een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA).
 

Volgens de politie was de motorrijder rond 17.15 uur wheelies aan het maken op het Nollehoofd. “Op het moment dat hij daar mee bezig was liepen er veel mensen op het Nollehoofd. Hierdoor ontstond er een heel onveilige situatie en het was dan ook zeer onverantwoord gedrag van de bestuurder”, zo schrijft de politie op Facebook.
 
Toen een BOA van de gemeente Vlissingen de man een stopteken gaf reed deze op hem in. “De BOA kon nog opzij springen en greep de motor bij het stuur. Hierdoor belandden de motor, de bestuurder en de BOA in de duinen. De bestuurder van de motor heeft hierop de BOA mishandeld en is ontkomen met hulp van een andere man op een scooter. De motor is achtergebleven en door ons in beslag genomen”, aldus de politie.
 
De politie is nu op zoek naar de persoon die op de motor reed en wie de eigenaar is van het voertuig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (22-6-2016 om 23:11)
Als de politie écht wat wilt doen tegen de overlast/het onaangepaste gedrag, zullen ze eerst moeten zorgen voor wat meer 'overwicht'. De slechtwillende burger lacht om de poppetjes in hun trainingspak, met petje notabene. Zorg ervoor dat de agent weer autoriteit uit gaat stralen. Niet van die meisjes en jongens die net van het vmbo komen, met piercings en tattoo's. (Want dan lijken ze meer een afspiegeling van de bevolking). Dit soort gespuis vraagt om een harde hand van een grote kerel met een wapenstok en een getrokken pistool, klaar om te knallen. Én meer (desnoods onzichtbaar) mensen onder het gepeupel. Kennis van de straat, OP STRAAT, opdoen. Niet uit 'de cijfers'.
Frraky (22-6-2016 om 21:42)
@Ferdinant, Ps. ik ben geen BOA, maar het volgende. Zo aan je taalgebruik te lezen heb je totaal geen verstand wat BOA's zijn en wat hun werk inhoud. BOA betekend alleen maar dat je opsporingsbevoegd ben en worden aan de hand van hun takenpakket ingedeeld in een domein. (bevoegdheden) De kans is groot dat deze BOA van de gemeente bevoegd is voor artikel 5 WvW. (gevaar of hinder op de weg) Deze had meneer staande kunnen houden en zo nodig zelfs aan kunnen houden. Wat betreft invorderen RB en het in beslag nemen van het voertuig, mogelijk dat daar de politie voor ter plaatse had moeten komen, maar misschien had deze BOA dit ook nog zelf kunnen doen. (juridisch gezien)
ik (22-6-2016 om 21:12)
deze en nog paar cross moter rijden met regelmaal heel hard over de langeleenweg . gaan daarna bossenburgh in
jos (22-6-2016 om 17:22)
Bestuurder is een Marokkaan van ongeveer 17-19 jaar , rijdt al weken over de stoepen in de Bloemenlaan tot een paar weken geleden dan....Rijdt meestal met 2 anderen op de scooter waarvan eentje altijd een beetje loopt te stunten...op z'n achterwiel rijden .......
rob (22-6-2016 om 17:22)
Zou dit die idioot zijn die de laatste weken bossenburgh en de langeleenweg onveilig maakt met zijn maten op opgevoerde 25 km scooters . volgens mij heeft mijn buurman er nog film opnamen van toe hij op de langeleenweg bezig was met zijn weelies en div keren bijna aanrijdingen had.
Ferdinant (22-6-2016 om 14:21)
Dat boa's politiewerk gaan verrichten dat vind ik een gevaarlijke ontwikkeling. Voor een baantjesman met een gele regenjas zou ik ook niet direct stoppen, voor dat soort zaken hebben we politie. Voor een stopteken van een politieman zal ik zeker stoppen.
Cookie-instellingen beheren