Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dieven slaan slag bij supermarkt Goes

Toegevoegd: 23-06-2016, 11.55 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Gemaskerde dieven hebben vannacht hun slag geslagen bij een supermarkt aan het Kolverniershof in Goes. Ze vernielden een ruit en gingen er vandoor met sigaretten.


De politie kreeg rond 3.45 uur de melding dat er een inbraak gaande was bij de supermarkt. Daarbij zouden twee gemaskerde personen gezien zijn. Ze hebben een glazen deur vernield en wisten zich zo toegang tot het pand te verschaffen.

Vervolgens gingen ze er in een donkere personenauto vandoor in de richting van het Tiendenplein. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjonnie (25-6-2016 om 09:33)
Geeft de politie zo een melding ook door aan de beveiliging? Die rijden ook in Goes.
Terneuzenaar (24-6-2016 om 17:34)
@K, kortzichtig oordelen is vast jou passie!
Lingen (23-6-2016 om 19:54)
Het zijn steeds dezelfde, ze zijn uit op rookwaar. Als ik eigenaar zou zijn sliep ik in mijn supermarkt en schoot met scherp op die losers.
K (23-6-2016 om 18:37)
zolang die troep verkocht word blijven er mensen aan dood gaan en hou je dit
Cookie-instellingen beheren