Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ex-vriend vernielt ruiten van auto

Toegevoegd: 26-06-2016, 10.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

RENESSE - In een dorp in de gemeente Schouwen-Duiveland heeft een 38-jarige Rotterdammer de ruiten van de auto van zijn ex-vriendin vernield. De man is in Renesse aangehouden.


De politie kreeg zaterdag even na 23.00 uur de melding van de vernieling. De verdachte was er direct na de vernieling met zijn auto vandoor gegaan. Agenten wisten hem te traceren en konden hem op het transferium aan de Roelandsweg in Renesse aanhouden.

Een blaastest wees uit dat de man onder invloed van alcohol verkeerde. Daarnaast kwamen er bij zijn aanhouding verschillende zakjes wit poeder tevoorschijn. Daarvan wordt onderzocht of het om verdovende middelen gaat. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (28-6-2016 om 10:50)
Het eindigen van een relatie is triest maar waarom moet je elkaar daarna het licht in de ogen niet gunnen, of spullen kapot maken? Er is toch ook een tijd geweest dat je het goed had? Overigens, als je partner niet meer bij je wilt zijn, waar is dan je eigenwaarde? Je moet geen genoegen nemen met minder dus als hij/zij wilt gaan, laat hem/haar dan gaan. Lik je wonden en deal with it.
Vlissinger (27-6-2016 om 16:25)
Kees, als zij hem telkens het bloed onder de nagels weghaalt of nooit luistert en haar eigen zin door drijft dan moet die zielenpoot toch in zijn handen knijpen dat die relatie over is?
Zoltan (26-6-2016 om 23:35)
En kees hoeveel kerels blijven hun ex lastig vallen omdat ze niet kunnen accepteren dat de relatie voorbij is. Ik vind je reactie een beetje kort door de bocht en andermans spullen vernielen is nooit goed te praten.
Kees (26-6-2016 om 12:42)
En wat was de aanleiding? Het kan zijn dat zij telkens het bloed vanonder de nagels weghaald of nooit luistert en haar eigen zin doordrijft. Als ze als vrienden uit elkaar gaan gebeurt dit niet.
Cookie-instellingen beheren