Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, morgen overdag ook perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jacht loopt vast op strand Dishoek

Toegevoegd: 27-06-2016, 10.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

DISHOEK - Op het strand van Dishoek is maandagmorgen een jacht vastgelopen. Het schip kwam rond 07:00 uur in de problemen.

Bij hoogwater wordt geprobeerd om het jacht vlot te trekken. De schipper was volgens informatie via de marifoon onderweg van IJmuiden richting Gran Canaria en is vermoedelijk door de harde wind in de problemen gekomen.

Volgens de woordvoering van politie is er geen verdenking dat er drugs aan boord is van het schip. Afgelopen januari kwam een boot in de problemen voor de kust van Cadzand. Daar werd 1200 kilo cocaïne gevonden aan boord.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nog niet op de helft.... (27-6-2016 om 13:12)
Nou ja, nog niet eens op de helft en dan al aan de grond gelopen... Ik wens de schippers een behouden vaart naar Grand Canaria.