Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Onderzoek naar dode Vlissingen

Toegevoegd: 29-06-2016, 08.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie doet op dit moment onderzoek naar de vondst van een stoffelijk overschot in Vlissingen.

Het slachtoffer werd rond 07.20 uur aangetroffen bij een flat aan de Schaepmanstraat. Er is een ambulance ter plaatse geweest maar die kon niks keer betekenen voor het slachtoffer. Hierna is de omgeving gelijk afgezet met linten en is de politie een onderzoek gestart. Rechercheurs doet op dit moment onderzoek bij de flat.

De brandweer is met twee voertuigen ter plaatse om het incident af te schermen met zeilen. De politie laat weten dat het slachtoffer vermoedelijk niet door een ongeval of een misdrijf om het leven is gekomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (2-7-2016 om 21:04)
Triest, een man die geen andere uitweg meer ziet.. En het was niet deze man die daar 's avonds stond.
honden uitlater (2-7-2016 om 15:09)
@Ad nee, ik zelf zag geen reden iets te doen. Er was dan ook geen aanwijzing dat er iets zou gaan gebeuren. (had ik iets kunnen doen?) En wellicht zijn het twee verschillende personen geweest.
peet (2-7-2016 om 14:01)
ad,wat zou je zelf doen als je iemand in de nacht tegen een muur zou zien leunen op deze plaats?? Precies.....niets!! Al zou je de politie daarvoor bellen zou dat ook niets teweeg brengen.Wil je iemand nog een schuldgevoel aankletsen ofzoiets? Het is triest genoeg.
ad (30-6-2016 om 07:56)
@ Honden uitlater en wat heb je toen gedaan? (niets??) Sterkte voor de nabestaanden...
Honden uitlater (30-6-2016 om 00:16)
Gisternacht stond er iemand nog tegen die flat aangeleund. Zelfde plek..... En dat viel op omdat er nooit iemand loopt of staat daar