Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taak- en celstraf voor drugsdealer

Toegevoegd: 30-06-2016, 17.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 22-jarige S. W. uit Waarde, die werd gezien als 'de pillendealer van Reimerswaal' is donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een taakstraf van 240 uur, een tenuitvoerlegging van een eerder vonnis van 58 uur en een celstraf van 180 dagen waarvan 155 dagen voorwaardelijk. Het vonnis was conform de eis.


In haar vonnis hield de rechtbank er rekening mee dat W. al vijf maanden met en enkelband (elektronisch toezicht) rondliep en dat het er alles van weg had dat hij zijn leven weer op de rails had gekregen.

Vorig jaar juli, hij was net uit de gevangenis, begon W. weer in XTC en amfetaminen te handelen. Volgens justitie ging het om forse aantallen: soms wel 500 tot 1000 pillen. De pillen werden hem geleverd door zijn zwager.

Zie ook:
OM eist taak- en celstraf voor dealer


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacky (30-6-2016 om 18:35)
Ook voor de burgemeester van Reimerswaal ligt dan nu hier de taak het pand van waaruit werd gehandeld, te sluiten. Net als weken geleden in Yerseke het geval. Geen uitzondering!
Cookie-instellingen beheren