Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 334 km

Celstraf voor verslaafde overvaller

Toegevoegd: 30-06-2016, 17.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 33-jarige Middelburger M. S., die op 29 januari in Middelburg de Wijnbar en Eeterij mrs. Jones binnenstapte en onder bedreiging van een mes geld eiste is donderdag door de Middelburg veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalf jaar waarvan zes maanden voorwaardelijk.


Daarnaast moet hij zich tegen zijn verslaving laten behandelen. In de eis was tevens de diefstal van twee flesjes parfum inbegrepen. S. is sinds zijn twaalfde verslaafd aan drugs en heeft echter een zeer beperkt strafblad. Het geld dat de overval opleverde werd omgezet in drugs.

In haar vonnis liet de rechtbank meewegen dat S. langdurig klinisch behandeld moet worden en dat zoiets op zich ook al een langdurige vrijheidsbeneming inhoudt.

Zie ook:
Verslaafde overvaller wacht celstraf (16-06-2016)
Man (33) vast voor overval Middelburg (21-03-2016)
Overvaller Middelburg dreigde met mes (30-01-2016)
Gewapende overval centrum Middelburg   (29-01-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (2-7-2016 om 10:31)
Gelul allemaal,we moeten eens stoppen met naar wat goed is te kijken ,voor zo'n randde...... Maar wat beter is voor normale burgers en ondernemers,. Uit de samen leving verbannen 4 jaar ,dan kikt zoiets vanzelf wel af
Cookie-instellingen beheren