Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij botsing Terneuzen

Toegevoegd: 01-07-2016, 19.11 uur - Update: 02-07-2016, 12.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij een botsing tussen een auto en een snorfiets in Terneuzen is vrijdagmiddag één persoon gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 17.50 uur plaats op de kruising van de Axelsestraat met de Iepenlaan. De snorfiets werd bestuurd door een 21-jarige man uit Rotterdam met als passagiere een 22-jarige inwoonster uit Terneuzen.

De snorfiets reed over de Axelsestraat en wilde linksaf de Iepenlaan inrijden. Er ontstond een aanrijding met een personenauto, die werd bestuurd door een 58-jarige man uit Terneuzen. Door de botsing raakte de passagiere van de snorfiets gewond. Zij is met een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (1-7-2016 om 21:55)
dat zat er wel een keer aan te komen daar gisteren rond dezelfde tijd vlogen daar 3 scooters door rood licht kris kras door het verkeer, ze hebben gewoon lak aan alles
Cookie-instellingen beheren