Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker gewond na sprong uit raam

Toegevoegd: 02-07-2016, 13.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De man die vrijdagmiddag is opgepakt na een woninginbraak in Terneuzen is later gewond naar het ziekenhuis gebracht. Dit heeft de politie bekend gemaakt.


De man werd in de Vondelstraat aangehouden en werd verdacht van een woninginbraak in de Van Swindenstraat. Het gaat om een 43-jarige man uit Terneuzen. Hij is vervolgens voor verder onderzoek naar het politiebureau in Terneuzen gebracht.

Tijdens het onderzoek bleek dat de man bij zijn vlucht uit een raam van de eerste verdieping naar beneden was gesprongen. Op het politiebureau klaagde hij over veel pijn op de borst. Agenten zijn hierop met de inbreker naar het ziekenhuis in Terneuzen gegaan.

Bij onderzoek bleek dat hij vier ribben had gebroken en een klaplong had. Hij is hierop voorlopig in het ziekenhuis opgenomen. Het verhoor van hem zal later plaatsvinden.

Zie ook:
Man opgepakt voor woninginbraak (01-07-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (2-7-2016 om 21:02)
beterschap. hoop dat ie snel weer aan de slag kan.
Marcel (2-7-2016 om 16:42)
Bedrijfsongeval
Robert (2-7-2016 om 15:22)
Ik hoop dat hij zijn zorgverzekering betaald heeft ,en dat wij daar ook niet voor opdraaien Wat een dro..."
Gerda (2-7-2016 om 13:22)
Eigen schuld dikke bult, moet hij maar niet inbreken. Blijf met je handen van andermans spullen af.
Cookie-instellingen beheren