Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bedreiging met mes in Vlissingen

Toegevoegd: 02-07-2016, 13.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Vrijdagavond zijn in de Hobeinstraat en de Aagje Dekenstraat in Vlissingen twee mannen aangehouden omdat ze elkaar bedreigden.


Een agent zag rond 21.25 uur via het camerasysteem dat twee bekenden van de politie op de Aagje Dekenstraat dreigend tegenover elkaar stonden. De één had een buis en de andere een mes in zijn handen. Enkele politie-eenheden gingen snel ter plaatse.

In de Hobeinstraat werd een van hen, een 41-jarige man uit Vlissingen aangehouden. In de Aagje Dekenstraat werd de andere man, een 50-jarige stadsgenoot aangehouden. Tijdens het fouilleren troffen de agenten respectievelijk een mes en een buis bij de mannen aan.

Deze spullen werden in beslag genomen. Beide geweldplegers werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. Zaterdagmorgen zijn ze verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren