Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Quad botst tegen kermisattractie

Toegevoegd: 04-07-2016, 01.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

KLOOSTERZANDE - Bij een ongeval met een quad in Kloosterzande zijn in de nacht van zondag op maandag meerdere personen gewond geraakt.


Rond 23.30 uur verloor de bestuurder van een quad op het Hof te Zandeplein de controle over zijn voertuig. De quad vloog uit een flauwe bocht en botste tegen een kermisattractie. De opzittenden, vermoedelijk drie personen, kwamen ten val.

Voor het ongeval werden gelijk meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter is niet meer ter plaatse geweest. Wel zijn er drie ambulances ter plaatse gekomen om de gewonden te behandelen.

Een onbekend aantal personen is naar het ziekenhuis gebracht. Zowel de quad als de kermisattractie raakten beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rb (6-7-2016 om 00:58)
P. Nou op een scooter of moter val je sneller om als je dronken bent haha. Quad is niet gevaarlijk als je weet hoe je hem moet besturen. Net zoals bij elk ander voertuig. En elk voertuig is gevaarlijk met drank.
Fokke (4-7-2016 om 12:05)
Hard straffen degene die op de quad zaten. Dit komt zeker door de alcohol, met ze 3e op een quad. Gelukkig zijn er voorderest geen gewonden zijn gevallen.
Fokke (4-7-2016 om 09:45)
Zal waarschijnlijk door de hoeveelheid alcohol die ze die dag hebben gedronken. Gelukkig dat het zo is afgelopen , had veel erger kunnen zijn met andere personen. Flink straffen die hap!
P. (4-7-2016 om 09:07)
Die quads zouden verboden moeten worden. Het zijn levensgevaarlijke dingen.
k (4-7-2016 om 08:58)
tja kermis wagens zijn ook zo onopvallend je ziet ze bijna niet staan he. maar zal wel de nodige alcohol in het spel zijn tja eigen schuld dikke bult
Cookie-instellingen beheren