Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Busje op zijn kant A58 Kapelle

Toegevoegd: 04-07-2016, 18.23 uur
Foto 10 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verrassing (5-7-2016 om 16:07)
Beste Peet, weet je wat gestoord is? Al die mensen die met volle snelheid langs wegwerkzaamheden en langs ongevallen rijden terwijl hulpverleners en wegwerkers aan het werk zijn, dat is gestoord! Ik snap wel dat ze vanwege veiligheid de snelweg afsluiten. Dat komt omdat veel mensen tegenwoordig niet normaal meer kunnen rijden. De meeste mensen kunnen alleen hard rijden of stilstaan.
stond in de file (5-7-2016 om 15:56)
@peet, misschien is het verstandig je slimme opmerkingen voor je te houden. De snelweg was automatisch afgesloten, want er kon simpelweg niemand mee langs. hier heeft de politie niets mee te maken. En zo veilig is het allemaal niet om langs alle betrokkenen en hulpverleners heen te rijden. En tot slot was vlak daarvoor afslag Kapelle, waar iedereen met een klein ommetje toch langs het ongeluk kon. Ik hoop dat de bestuurder hier niets aan overhoud, lijkt toch een hele klap te zijn geweest.
Peet (5-7-2016 om 11:03)
En voor zoiets ga je een hele snelweg afsluiten ?? Onbegrijpelijk.. Nu snap ik wel er 23 % meer files bij zijn gekomen de laatste jaren.. Voor elk wissewasje sluiten ze zo een hele snelweg af, totaal gestoord
RvZ (5-7-2016 om 10:02)
Fijn dat bestuurder niets mankeert, hopelijk was de bestuurder niet aan het bellen of sms-sen......
Cookie-instellingen beheren