Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Fitnesscentrum ontruimd na brand

Toegevoegd: 06-07-2016, 21.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - In de sauna van fitnesscentrum Fitline in Terneuzen heeft woensdag aan het begin van de avond brand gewoed. Tientallen mensen zijn door het personeel in veiligheid gebracht.


De brand werd rond 18.45 uur ontdekt in het saunagedeelte. Onmiddellijk werd toen besloten tot ontruiming. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland stonden de 40 à 50 mensen die aanwezig waren al buiten voor de brandweer arriveerde. Niemand raakte gewond.

De brandweer die was uitgerukt met twee blusvoertuigen en hoogwerker had het vuur al snel onder controle. Even na 19.00 uur werd het sein brand meester gegeven. Het pand is vervolgens geventileerd. Stichting Salvage zal ter plaatse komen om te helpen bij het afhandelen van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren