Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 388 km

Politie controleert op niet handsfree bellen

Toegevoegd: 08-07-2016, 19.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Donderdagmiddag heeft het team verkeer een controle gehouden op de Axelsestraat in Terneuzen. Daarbij is speciaal gekeken naar bestuurders die niet handsfree aan het bellen of aan het sms’en waren.


In totaal zijn er vijf bekeuringen uitgedeeld: drie voor niet handsfree bellen, één vanwege het overschrijden van de maximum snelheid en één voor het niet dragen van een gordel. Daarnaast hebben zes bestuurders een waarschuwing gekregen vanwege hun rijgedrag.

Daaruit bleek dat zij hun aandacht niet volledig bij de weg hadden en kennelijk afgeleid waren door andere zaken dan het besturen van hun voertuig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mies (9-7-2016 om 11:54)
Misschien dat politieagenten ook elkaar kunnen bekeuren... Ik zie regelmatig agenten achter het stuur (in functie) met een mobiel aan hun oor!
Hans (B) (9-7-2016 om 08:51)
Dat moeten ze bij die fietser,s doen maar dat is te veel werk!!!!!!!!
sluiskillenaar (9-7-2016 om 07:49)
joh ! ik ben al blij als ik iemand tegen kom, die niet met zn smartphone bezig is !
wim (9-7-2016 om 07:45)
Dat valt mij nog mee als je ziet hoeveel auto bestuurders die je tegen komt met de telefoon in der hand zeer veel en de boete is toch niet zo weinig
-Erik- (9-7-2016 om 00:27)
Die controle moeten ze continu doen. Ik vind het onbegrijpelijk dat bestuurders tijdens het rijden met hun smartphone bezig zijn. Mogen van mij dan ook direct hun rijbewijs kwijtraken. Je wordt bij de rijlessen niet voor niets geleerd om op te letten. Idem voor de fietsers.
AD. (9-7-2016 om 00:05)
Inderdaat maar 5 bestuurders hoe is dat mogelijk want ik zie er vele malen meer bellen achter het stuur en dan met name vrachtwagenchauffeurs maar waarom zie ik dat wel en de politie niet ??
Cookie-instellingen beheren