Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote uitslaande brand bij autobedrijf

Toegevoegd: 10-07-2016, 03.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - In de Volvo-garage aan de Paeryweg in Goes heeft in de nacht van zaterdag op zondag een uitslaande brand gewoed. De brand woedde in de werkplaats en op het dak van het bedrijf.


De melding van de brand kwam iets voor 01.00 uur binnen. De brandweer rukte met groot materieel uit. Brandweerlieden probeerden te voorkomen dat de brand over zou slaan naar de rest van het bedrijf en het naastgelegen pand.

In het dak van de werkplaats heeft de brandweer een stoplijn gemaakt en vervolgens is het vuur geblust. Mogelijk bevinden zich nog vuurhaarden tussen de dakplaten, de dakisolatie en de dakbedekking. Dat kan ook het geval zijn tussen de gevelbeplating en de wandisolatie. Met behulp van de twee autoladders en de hoogwerker en met behulp van onder andere warmtebeeldcamera's is gezocht naar plekken waar de brandhaarden zich mogelijk bevinden.

Om 03.30 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. De brand zorgde voor rookoverlast in de omgeving van de Paeryweg. Mensen die last hadden van de rook, werden dan ook geadviseerd om deuren en ramen te sluiten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietje (10-7-2016 om 16:01)
gelukkig hebben ze het niet gekontroleerd laten uitbranden,........
A58 (10-7-2016 om 10:03)
Het is gelukkig nog 'beperkt' gebleven tot deze schade. Goed werk van de brandweer!