Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Drie gewonden bij ongeval Brouwersdam

Toegevoegd: 10-07-2016, 19.08 uur - Update: 10-07-2016, 19.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUDDORP - Bij een ongeval op de Brouwersdam zijn zondagmiddag drie mensen gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 17.35 uur plaats op de grens tussen Zeeland en Zuid-Holland. Een motorrijder tikte op de parallelbaan een auto aan die achteruit reed om te vertrekken, begon te slingeren en botste tegen twee mensen die verderop stonden. Vervolgens botste de motorrijder tegen een camperbusje die geparkeerd stond.

Een van de slachtoffers liep een botbreuk op, een andere inwendig letsel. Over de verwondingen van de motorrijder is nog niks bekend, volgens de politie was hij wel aanspreekbaar. Er zijn tenminste drie ambulances ter plaatse geweest. Ook een traumahelikopter verleende assistentie.

De politie doet technisch onderzoek naar het ongeluk. De motorrijder was samen met twee andere motorrijders op weg naar Zeeland.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
han (12-7-2016 om 12:36)
Kenneth heel veel beterschap toegewenst en hoop dat je snel opknapt ,zal een kaarsje voor je branden vandaag
Cookie-instellingen beheren