Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen motor teruggevonden in Brabant

Toegevoegd: 11-07-2016, 14.04 uur
Door: Roland de Jong

KLUNDERT - De politie heeft zondagavond in het Brabantse Klundert een motor teruggevonden die zondagmorgen was gestolen uit een schuur in Kloetinge.


De politie had rond 18.30 uur een melding binnengekregen dat bij de ambulancepost aan de Zuidelijke Randweg in Klundert een verwarde man aan was komen lopen. "Hij had wat verwondingen aan zijn knie en vertelde dat hij zondagmorgen aan de Kapelseweg in Kloetinge een motor had gestolen en hiermee richting West-Brabant was gereden", zo zegt de politie.

Agenten troffen vervolgens in de buurt van het fietspad aan het Keteldiep inderdaad de motor aan. De man, iemand van 53 jaar oud en zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau in Bergen op Zoom.

De motor werd door een bergingsbedrijf opgehaald. De motoreigenaar werd geïnformeerd en omdat hij nog geen aangifte had gedaan, werd deze van hem opgenomen. De schuur waarin de motor stond was volgens de politie niet afgesloten geweest.

Vanwege de psychische toestand van de man is deze door een arts van de GGZ beoordeeld. Naast zijn psychische toestand staat hij ook bekend als zorgmijder. Hij is met een ambulance naar een zorginstelling gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren