Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Auto rijdt van Oesterdam, persoon gewond

Toegevoegd: 11-07-2016, 19.34 uur - Update: 12-07-2016, 09.36 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een auto die maandagavond van de Oesterdam (N659) tussen Rilland en Tholen reed heeft daar flink wat schade aangericht. Een voetganger liep letsel op.


Het ongeluk gebeurde rond 18.35 uur toen een automobilist richting Tholen reed. Naar eigen zeggen moest deze bestuurder, een 25-jarige man uit Tholen, remmen voor een voorganger. Volgens de politie raakte de man in een slip, belandde deze via de andere weghelft en het talud al slippend op de lager gelegen parallelweg.

Hier stonden enkele watersporters met hun auto's geparkeerd en ook stonden enkele personen op straat. Volgens de politie raakte de auto twee van de geparkeerde auto's. Eén van die auto's had een aanhanger achter het voertuig gekoppeld. Door de botsing schoot deze naar achteren. Een 66-jarige Belg die achter de aanhanger stond werd hierdoor geraakt en liep volgens de politie letsel op aan zijn voet. Hij is per ambulance afgevoerd.

De automobilist is door de politie gehoord. Ook van andere betrokkenen is een verklaring opgenomen. Afgezien van de auto zelf, een voertuig met Nederlands kenteken, raakten ook nog twee Belgische personenauto's (waaronder ook degene met de aanhangwagen) en een bestelbus met Belgisch kenteken beschadigd. Zowel de auto van de Tholenaar als de auto waarachter de aanhanger was bevestigd werden afgesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jolanda Prins (11-7-2016 om 22:14)
@Kees. Klopt dat hier vaak veel te hard word gereden. Echter, een uur hiervoor reed ik er ook en moest hard op de remmen omdat er een zeil overvloog met daar achteraan rennend een watersporter. Je ziet op het filmpje ook hoe men worstelt met het zeil. Ik weet natuurlijk niet of dit hier ook is gebeurd, maar op deze winderige dagen houd ik mijn hard vaak vast en mijn voet bij de rem.
Kees (11-7-2016 om 19:54)
Die malloot heeft daar een behoorlijke schade aangebracht. Als je daar normaal rijd kan dit niet gebeuren. Helaas rijden ze daar vaak 120
Cookie-instellingen beheren