Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 352 km

Politie zoekt vermiste vrouw Goes

Toegevoegd: 11-07-2016, 19.53 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is op zoek naar een vrouw die voor het laatst is gezien in Goes. Over de vermissing is een Burgernetbericht verspreid.


Rond 18.20 uur is een oproep gedaan aan ruim 4.100 Burgernetdeelnemers om uit te kijken naar de 65 jaar oude vrouw. Haar signalement: een normaal postuur, kort zwart haar, een bontgekleurde jurk en een wit vest.

De vrouw had een rolkoffer bij zich met daarop een sticker van Hotelveiling.nl. Ze had ook een paarse handtas bij zich. Mensen met tips mogen 112 bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goese (11-7-2016 om 23:29)
En dan vooral niet vermelden WAAR ze voor het laatst in Goes gezien is
A.Wisse (11-7-2016 om 23:07)
Toch makkelijk zo'n afwezige foto, als je wil helpen...
Kees (11-7-2016 om 20:01)
Wat het artikel niet vermeld is of de vrouw labiel was of zo. Als een normale vrouw weggaat geef je pas na een paar dagen de melding. Iedereen heeft het recht zijn eigen weg te gaan. Als ik vrijwillig ergens heen ga hoeven ze me niet na anderhalf uur al te gaan zoeken. Misschien zit ik in de kroeg, en ik ben zeer gesteld op mijn privacy
Cookie-instellingen beheren