Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 217 km

Brandweer haalt patiënt uit woning Goes

Toegevoegd: 12-07-2016, 09.58 uur
De patiënt is met de ladderwagen naar beneden gehaald.
De patiënt is met de ladderwagen naar beneden gehaald.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer van Goes is maandagavond ingezet om met behulp van een ladderwagen een patiënt uit een woning in Goes te halen.


De brandweer werd even voor 21.30 uur met spoed opgeroepen naar de Paul van Zeelandlaan. De ambulancedienst was daar ter plekke voor een patiënt maar kon deze niet via de trap naar beneden krijgen.

De ambulancedienst heeft de patiënt nadat deze uit de woning was getakeld afgevoerd naar het ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (13-7-2016 om 18:34)
@Jan, wat wil je nou eigenlijk zeggen? Die huizen zijn nu eenmaal zo gebouwd, dus zal de brandweer incidenteel moeten komen om een patient af te hijsen. En je kan huizen nou eenmaal niet bouwen als een ziekenhuis. Dat zou betekenen dat in elk huis òf een zeer ruim trappenhuis òf een grote lift moeten komen en dat zou de prijs enorm opdrijven. Incidenteel een patient afhijsen lijkt mij het beste compromis...
Jan (12-7-2016 om 12:34)
Je hoort dit wel heel vaak dat de brandweer moet komen om mensen van bovenste verdieping moeten halen,ik weet wel als ik boven ligt dan hebben ze ook een probleem om mijn beneden te krijgen en ook niet door het raam ,volgens mijn is er niet goed nagedacht toen deze huizen werden gebouwd ,de hulp instanties moeten gewoon aan de deur kloppen bij de corporaties en zeggen dat er wat veranderd moet worden om levens te redden ,ik wil het niet weten als je boven ligt met een hart infarct en ze kunnen je niet helpen vanwege dat je moeilijk uit je woning komt horizontaal of verticaal dan krijg je een nog infarct erover
Cookie-instellingen beheren