Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 40 km

Arrestatie na ernstige bedreiging Vlissingen

Toegevoegd: 12-07-2016, 10.13 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandagavond gehuld in kogelwerende vesten een 28-jarige Vlissinger aangehouden. De man had volgens de politie een ernstige bedreiging geuit.
 
De arrestatie vond rond 21.00 uur plaats in de Willem Tholenlaan, vlakbij de Beatrixlaan. Volgens de politie had een 18-jarige Vlissinger de telefonische bedreiging gemeld. In het telefoongesprek zou volgens de politie zijn gesproken over een vuurwapen maar tijdens een huiszoeking bij de 28-jarige werd geen wapen aangetroffen.
 
“De reden voor de bedreiging is vermoedelijk een eerder conflict dat beide mannen met elkaar hadden”, aldus een woordvoerder. De verdachte is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zal vandaag verder gehoord worden over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verbaasd (13-7-2016 om 07:44)
Goh, toen ik belde voor een directe bedreiging naar mij EN politie met een vuurwapen door iemand die bekend staat bij de politie, kwam ze ook niet! "Kom maar naar het bureau mevrouw" toen was me vertrouwen in politie ook snel weg.
W. Kruit (12-7-2016 om 22:50)
@anoniempje, soms heeft ook een OvJ geen zin om zijn werk te doen, denk ik...
P (12-7-2016 om 18:52)
En dat allemaal over de telefoon haha nee politie dan grijp je te snel en overhaast in.
Kurt v Zeedorp (12-7-2016 om 12:49)
Zo gaat het altijd tegenwoordig, er is ruzie en dan zou er zogenaamd bedreiging zijn, met een vuurwapen natuurlijk, in de hoop dat de valselijk beschuldigde neergeschoten wordt natuurlijk. Het wapen natuurlijk nooit aangetroffen. Maar goed, daar is geen wet tegen dus dat mag allemaal maar. De relatie onderling wordt er vast beter van en de politie krijgt voor niets hartklachten van de stress, maar dat moet allemaal maar kunnen volgens de valse melders, die natuurlijk nooit geen geluidsopname of ander bewijs hebben.
anoniempje (12-7-2016 om 10:40)
ik ben ook meerdere malen telefonisch met de dood bedreigt. Officier van justitie parket Middelburg 'Een bedreiging is pas een bedreiging als je een pistool op je hoofd gedrukt krijgt" einde citaat.
Cookie-instellingen beheren