Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij ongeluk N61 Terneuzen

Toegevoegd: 12-07-2016, 17.14 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een verkeersongeluk op de Hoofdweg (N61) in Terneuzen is dinsdagmiddag flink wat schade ontstaan. Eén persoon raakte lichtgewond.


Het slachtoffer botste rond 14.10 uur met zijn voertuig tegen de paal van een verkeerslicht. Hierna reed de personenauto tegen een andere paal. Het slachtoffer kon op eigen kracht uit zijn zwaar beschadigde voertuig komen. Hij werd nagekeken door de ambulancedienst maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer werd opgeroepen omdat er sprake was van een lekkage. De brandweer heeft het wegdek gereinigd. Bergingsbedrijf Terneuzen heeft de auto getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (14-7-2016 om 10:36)
Hoe krijg je dat voor elkaar? Dat kan nooit met 'gepaste' snelheid (ivm kruising) gegaan zijn. Arme auto ook
Johan (12-7-2016 om 18:24)
Niet te geloven,wat zou deze bestuur(der)(ster) hebben zitten doen!!!!!?????
Wow (12-7-2016 om 17:44)
Toch nog behoorlijke schade als je bedenkt dat de snelheid niet zo hoog is geweest vanwege het kruispunt en zo........of?.....
Cookie-instellingen beheren