Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
124 files van totaal 471 km

Jongen met valse ID-kaart naar HALT

Toegevoegd: 13-07-2016, 13.56 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - Afgelopen nacht is een 15-jarige jongen uit Aerdenhout op de Hogezoom in Renesse aangehouden nadat hij had geprobeerd om met een vals identiteitsbewijs een discotheek binnen te komen.


De jongen viel volgens de politie bij de ingang van de discotheek al door de mand. "De portier zag direct dat de informatie die op de ID-kaart stond niet klopte met de persoon die voor hem stond. Toen er na enig aandringen toch nog een bankpas tevoorschijn kwam, bleek dat de knul te jong was om de discotheek te betreden. Hij werdvervolgens overgedragen aan de politie", zo vertelt een woordvoerder.

Nadat agenten de jongen op het bureau hebben gehoord is hij vanmorgen weer vrijgelaten met een doorverwijzing naar HALT.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren