Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Honderden wietplanten in pand Terneuzen

Toegevoegd: 13-07-2016, 14.04 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft dinsdag bij Terneuzen een hennepkwekerij ontmanteld. Er is nog niemand aangehouden.


De kwekerij werd ontdekt in een pand aan de Lorentzlaan. Volgens de politie stonden er in het pand in totaal 576 wietplanten. Er stonden binnen 36 zogeheten assimilatielampen.

Volgens de politie was er sprake van diefstal van stroom. De verdachte was op het moment van de ruiming niet thuis. "Hij wordt later aangehouden", aldus een woordvoerder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (16-7-2016 om 10:03)
@marcel, dit soort kwekertjes verkopen niet aan coffeeshops, daar is de kwaliteid te slecht voor, dit soort kwekerijen is puur voor straathandel de kwaliteid is om te janken van dit geld worden wapens of labo artikelen gekocht om uiteindelijk de hardrugs in te gaan
marcel (14-7-2016 om 13:36)
De coffeeshops moet ook bevoorraad worden? het moet ergens van daan komen? snap jij het ik niet meer??????????
John (14-7-2016 om 10:33)
@Rick Roll, "het glas is half leeg" type? Zeikerd. Wees blij dat de politie dit aanpakt anders is de overlast niet te overzien en wordt jouw elektra factuur alleen maar hoger. Hulde voor het werk van de politie en ondersteunende partijen.
Rick Roll (13-7-2016 om 22:13)
Iets met dweilen en open kraan. Net zoals de vorige 100 berichten.
Cookie-instellingen beheren