Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Letsel bij ongeluk Westerscheldetunnelweg

Toegevoegd: 15-07-2016, 14.16 uur
Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.
Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Bij een verkeersongeluk op de Westerscheldetunnelweg (N62) is vrijdag even voor het middaguur één persoon gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 11.50 uur op het tracé van de Westerscheldetunnel. Op de rijbaan tussen de tunnel en het tolplein reed een automobilist(e) die richting Borssele reed tegen de vangrails in de middenberm. Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen.

Vanwege het ongeluk was tijdelijk één rijstrook dicht. De auto moest namelijk worden weggesleept. Het verkeer kon passeren over de tweede rijstrook. Er was hierdoor nauwelijks sprake van hinder. Na ongeveer een uur was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (16-7-2016 om 13:10)
@K: Je kent de dame in kwestie neem ik aan? Ik kan je conclusie niet terugvinden in het nieuws-item.
k (16-7-2016 om 10:41)
@ik yep denk dat iedereen de oorzaak wel weet, zou zomaar weer eens een multitaskend trutje kunnen zijn, je komt ze iedere dag tegen, make uppen, selfies maken en ook nog whatsappen ja das al heel wat tegelijkertijd ik vind dat al knap laat staan dat je dan ook nog een voertuig kunt besturen, dit is het bewijs, dat het dus niet kan
Ik (16-7-2016 om 08:48)
@L: Aangezien je een obsessie blijft houden voor rechte wegen.... hier komen wat oorzaken: Onwel geworden, appen, bellen, sms'en, schrikreactie door overstekend wild, schrikreactie door overvliegende personen, klapband, gewone lekke band, afgebroken stuurstang, andere mechanische problemen.Er zijn nog veel meer oorzaken mogelijk maar ik hoop dat ik je een beetje op weg geholpen heb. Dan hoef je het niet bij ieder item te vragen.
L (15-7-2016 om 18:49)
Hoe krijg je het in hemelsnaam voor elkaar op een rechte weg
Cookie-instellingen beheren