Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 79 km

Auto over de kop op A58 Kruiningen

Toegevoegd: 15-07-2016, 23.26 uur
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
© Foto: Twitter / @WIS_Wilco
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op de A58 is vrijdagavond tussen ter hoogte van Kruiningen een auto over de kop geslagen. Niemand raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 20.15 uur op de rijbaan richting Vlissingen. Het voertuig kwam op zijn kop tot stilstand in de middenberm. Direct werden brandweerploegen en een ambulanceteam opgeroepen. De inzittende van de auto bleef echter ongedeerd. Het voertuig liep wel flink wat schade op. De auto is getakeld door een bergingsbedrijf.

Door het ongeluk liep de vangrails ook veel schade op. Rijkswaterstaat heeft deze direct gerepareerd. De brandweer heeft het wegdek ter plekke gereinigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wat een heisa (16-7-2016 om 11:45)
Auto over de kop geen gewonden! Ik vraag me af hoe is deze melding gedaan of wie heeft al die heisa veroorzaakt. Wij kwamen twee brandweerwagens vanuit Kruiningen tegen, een ambulance. politie met zwaailichten en de brandweer vanuit Rilland, een bergingsvoertuig. Dan ga je toch snel denken aan een ernstig ongeval. En nu lees ik waar het in werkelijkheid om ging. Wat heeft de melder gemeld? Grote ravage? Gewonden? Het is of door de melder erger gemaakt of door de meldkamer niet goed begrepen. Als ik het goed zie had zelfs het verkeer gewoon door kunnen rijden. Waarom steeds zoveel bombarie? En dan de brandweer uit Rilland? Kapelle of Yerseke is toch veel dichterbij? Sterkte voor de chauffeur met het afwikkelen van de schade!
Cookie-instellingen beheren