Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Ravage na botsing Deltaweg Goes

Toegevoegd: 18-07-2016, 18.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeval op de Deltaweg bij Goes is maandag aan het einde van de middag een grote ravage ontstaan.


Rond 17.30 uur ontstond er een aanrijding tussen twee personenauto's en een vrachtwagen. Vermoedelijk reed een personenauto achter op een caravan die getrokken werd door een andere auto. De achterste auto kwam op zijn kop terecht. Het voorste voertuig botste vervolgens op een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde op de weg van Goes naar Zierikzee.

Er zijn drie ambulances ter plaatse geweest. Ook de brandweer rukte uit omdat er mogelijk iemand bekneld zat. Na aankomst van de hulpdiensten bleek dat er geen sprake was van een beknelling. Er is één persoon gewond naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is niks bekend.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de voertuigen afgesleept en de ravage opgeruimd. De Deltaweg is tijdens de bergingswerkzaamheden volledig afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
patrick (18-7-2016 om 19:21)
Dat is gelijk een slecht begin van je vakantie en ook einde vakantie
Cookie-instellingen beheren