Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Ravage na botsing Deltaweg Goes

Toegevoegd: 18-07-2016, 18.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeval op de Deltaweg bij Goes is maandag aan het einde van de middag een grote ravage ontstaan.


Rond 17.30 uur ontstond er een aanrijding tussen twee personenauto's en een vrachtwagen. Vermoedelijk reed een personenauto achter op een caravan die getrokken werd door een andere auto. De achterste auto kwam op zijn kop terecht. Het voorste voertuig botste vervolgens op een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde op de weg van Goes naar Zierikzee.

Er zijn drie ambulances ter plaatse geweest. Ook de brandweer rukte uit omdat er mogelijk iemand bekneld zat. Na aankomst van de hulpdiensten bleek dat er geen sprake was van een beknelling. Er is één persoon gewond naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is niks bekend.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de voertuigen afgesleept en de ravage opgeruimd. De Deltaweg is tijdens de bergingswerkzaamheden volledig afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (22-7-2016 om 08:51)
huh? zo te zien heeft er iemand zitten slapen en is met behoorlijke snelheid door de caravan gevlogen. ik was er niet bij maar zoveel schade en auto op zn kant dat betekend dat golfje door de impackt van aanrijding opgetild is en er kennelijk nog zoveel energie(snelheid) in zit dat hij door de caravan gegaan is, das best knap dat je dat voor elkaar krijgt, rijbewijs afpakken en een grote zak botsauto muntjes voor de bestuurder das veiliger voor iedereen
zou best een golf willen hebben (21-7-2016 om 18:28)
Tsjonge, zo'n golf is wel sterk zo te zien, goeie reclame. Weer eens wat anders na al die negatieve publiciteit over de sjoemel software de laatste tijd toch?
angie (19-7-2016 om 17:33)
Je mag bij deze kruising al 70 en er staat een flitspaal...
Winfred Golf (19-7-2016 om 15:51)
Niet alle golf rijders zijn aso's. ik kom zelden boven de 70 km/u en ik ben nog maar 40
nono vg (19-7-2016 om 15:00)
grappig om te zien ,vandaar de naam sleurhut ,niets van over wel hoppende dat deze mensen er met de schrik van af zyn gekomen en dat ze alsnog een mooie vakantie hier hebben in een hotel oid
Oordeel (19-7-2016 om 14:40)
Hoe kan het dat er zoveel mensen al oordelen voor ze überhaupt weten wat er gebeurd is. Alle golf rijders over 1 kam scheren en iedereen rijdt daar te hard. Ik erger me dood aan dit soort mensen die gelijk alles bekritiseren! misschien is de bestuurder wel onwel geworden of wat dan ook! In ieder geval hoop ik dat als jullie ooit bij een ongeluk betrokken zijn dat jullie ook zo veroordeeld worden zonder dat mensen weten wat er precies is gebeurd!
Cookie-instellingen beheren