Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Notoire overlastgever aangehouden

Toegevoegd: 19-07-2016, 10.43 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandagavond in Vlissingen een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij zorgde onder invloed van alcohol voor overlast.


Naar aanleiding van een melding dat er een ruzie plaats zou vinden gingen agenten naar de Kasteelstraat. Daar zagen zij een bekende overlastgever die duidelijk dronken was. Omdat hij die avond ook al op een andere plek voor overlast had gezorgd werd de man aangehouden voor openbare dronkenschap.

De man is overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RJ (19-7-2016 om 23:44)
Als hardwerkend mens wordt je helemaal gek van dit soort figuren in Vlissingen... De meeste vinden winkeldiefstal ook nog eens gewoon.... grrrr... @Aldi...
Jan (19-7-2016 om 16:36)
Er zijn op het ogenblik heel veel drunkies en junkies in Vlissingen. Ze staan ook in de Scheldestraat gewoon te dealen E.D. Het is jammer dat ze door de div. instanties kunstmatig in leven worden gehouden zodat ze gewoon door kunnen blijven gaan. Er zijn maar weinig van die mensen die er helemaal van afraken ondanks alle hulp en het nodige geld dat dit kost. het zijn vaak dezelfde figuren die je tien jaar geleden ook al zag hangen en bedelen in de stad. Tis wel jammer ,elke keer als er een nieuwe burgemeester wordt aangesteld denk je nu gaat de bezem er doorheen maar helaas.
ger (19-7-2016 om 13:21)
kan hij even ontnuchteren en bijslapen en eten in een prima geclimatiseerde ruimte ,en als het wat afgekoeld is weer lekker buiten lopen de boel te verstieren tot hij weer onderdak of maaltijd nodig heeft.
gerda (19-7-2016 om 11:52)
Laten zitten en de sleutel weggooien, kan hij NIEMAND meer lastig vallen( alleen zichzelf ) kan hij gelijk afkikken van zijn drank verslaving
Cookie-instellingen beheren