Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 137 km

Zwemmer in problemen Nollehoofd Vlissingen

Toegevoegd: 19-07-2016, 16.58 uur
De man werd met een waterscooter naar ondieper water gebracht.
De man werd met een waterscooter naar ondieper water gebracht.
© Foto: Strandwacht Vlissingen
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de buurt van het Nollehoofd bij het Vlissingse Badstrand is dinsdag aan het einde van de middag een zwemmer in de problemen geraakt.


Volgens de Vlissingse strandwacht was rond 16.25 uur als gevolg van de sterke stroming een Nederlands sprekende zwemmer in problemen gekomen. "Hij was niet meer in staat om op eigen kracht naar terug naar het strand te zwemmen", aldus de strandwacht.

De man is met behulp van de reddingswaterscooter naar ondieper water gebracht. Hij bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuwsvlaamse (20-7-2016 om 10:12)
Er is genoeg gewaarschuwd, nu betreft het nog een vrij goede zwemmer en hij was NL sprekend.
Erik (20-7-2016 om 06:33)
@Franky, leuk idee..... maar niet iedereen lust ijs.... Misschien een donatie aan de reddingsbrigade? Dan komt het ten goede aan het hele team van strandwachten ;-)
Franky (19-7-2016 om 20:53)
Vraag me af hoeveel mensenlevens er gered zijn door deze dames en heren van de strandwacht / reddingsbrigade, dit alleen al aan het Badstrand van Vlissingen. Zwem je te ver en je komt in de stroming terecht, je bent vermoeid, je komt echt niet meer zelfstandig terug. Je mag ze dus best op een ijsje trakteren, nu niet allemaal tegelijk he!
Cookie-instellingen beheren