Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 101 km

File door ongeval in Vlaketunnel

Toegevoegd: 20-07-2016, 12.21 uur
De file op de A58 bij de Vlaketunnel.
De file op de A58 bij de Vlaketunnel.
© Foto: Twitter / WIS_Wilco
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - In de Vlaketunnel zijn woensdagmorgen verschillende auto's op elkaar gereden. Voor de tunnel is een lange file ontstaan.


Het ongeval vond rond 10.15 uur plaats op de rijbaan in de richting van Vlissingen. De brandweer rukte met spoed uit omdat er mogelijk sprake was van een beknelling. Bij aankomst bleek dit niet het geval te zijn. Bij het ongeluk zijn volgens de politie geen mensen gewond geraakt.

De beschadigde auto's zijn vervolgens weggesleept. Ook op de andere wegen richting de Zeeuwse kust, zoals de Deltaweg (N256), N57 en de N59, moet het verkeer rekening houden met oponthoud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bj (21-7-2016 om 18:42)
Onzin, 't is gewoon een stuk snelweg met een dak er op
P (21-7-2016 om 10:21)
Heb al eerder gezegd verlaag de snelheid naar 100 in dat stukje tunnel, 130 is te hard en als iedereen 100 aanhoud en er rekening mee houd dat anderen ook zachter rijden is het makkelijker te anticiperen. Altijd dat gedoe in dat piepkleine stukje tunnel, Ongeloofelijk!
Cookie-instellingen beheren