Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Bejaarde breekt bekken na duw

Toegevoegd: 21-07-2016, 13.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZOUTELANDE - Gisterenmiddag is een 70-jarige man uit Zoutelande op de Boulevard in zijn woonplaats door een onbekende jongen achterover geduwd en heeft daarbij een gebroken bekken opgelopen. De politie is op zoek naar getuigen.


Het slachtoffer zat omstreeks 14.30 uur op een bankje bovenop de dijk van Zoutelande ter hoogte van hotel De Distel. Op een gegeven moment ziet hij een donkerkleurige bromscooter over de dijk zijn richting op rijden. Omdat deze over een voetpad rijdt, staat de man op en houdt de bestuurster tegen en zegt dat zij hier niet mag rijden.

De jongen die achterop zat stapt af en begint direct grof te schelden. Vervolgens loopt hij op het slachtoffer af en geeft hem een duw. Door de kracht valt de man achterover en breekt zijn bekken. Hij is voor behandeling opgenomen in het ziekenhuis.

Het slachtoffer kan alleen van de jongen een redelijk signalement geven. Het gaat om en getinte jongen met kort haar. Hij draagt op dat moment een driekwart broek met een licht shirt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Lia (26-7-2016 om 14:29)
In het artikel staat duidelijk dat het gaat over een persoon met kort haar. En p.s. kijk eerst eens even naar je eigen grammatica voordat je kritiek levert op een ander.
Paul (26-7-2016 om 11:18)
Ik ben wel eens bedreigd door een bejaarde man omdat ik stapvoets reed op een voetpad.. zo zie je maar ze kunnen zomaar de verkeerde tegenkomen.
erik (26-7-2016 om 07:53)
Mikel, stel dat een bejaarde jouw been breekt voor je lompe opmerkingen. Gelukkig zijn er nog mensen die het gedrag van asociale hufters niet uit de weg gaan. Opsluiten die gasten voor de komende 100 jaar! Bah, verwende jongelui op scootertjes, die geen respect meer hebben en denken dat ze alles maar kunnen zeggen en doen. O ja, Mikel, volg een cursus Nederlands, want jouw taalgevoel is net zo beroerd als je opmerking.
Nellie (25-7-2016 om 18:37)
Zo Mikel was jij het misschien zelf. Flinke vent hoor!!Ook jij toont weinig respect voor de oudere mens.....
mikel (25-7-2016 om 10:06)
tjonge wat een reacties weer maar als opa zich met zijn eigen zaken bemoeit had en niet voor bejaarde politie agent wou spelen dan was er niets gebeurdt
bram goeree (23-7-2016 om 21:57)
als ze deze lafaard pakken zal hij er wel met een taakstrafje vanaf komen dus schrikt dit niet af.50 euro smartte geld per dag betalen aan die man zolang hij hier last of hinder van ondervind. dat deze man hier wat van zegt is normaal hoor of moeten we tegenwoordig alles maar accepteren .ik vind van niet en zou er ook iets van gezegd hebben .jammer dat het voor de meneer zo moest aflopen .beterschap gewenst en ik hoop dat die klootzak snel gepakt wordt
Cookie-instellingen beheren