Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Twee branden op industrieterrein

Toegevoegd: 21-07-2016, 20.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - De brandweer heeft vanavond twee branden geblust op het industrieterrein in Westdorpe.


Even voor 18.00 uur werd er een brand gemeld bij een bedrijf aan de Industrieweg-Zuid. Toen de brandweer ter plaatse kwam was er sprake van een uitslaande brand uit een loods. In de loods stonden pallets en een transportband in brand.

Bij de brand zijn enkele dakplaten met asbesthoudend materiaal beschadigd. Rond de loods zijn deeltjes van de asbesthoudende dakplaten aangetroffen. Tevens is een van de muren door de brand instabiel en deze dreigt in te storten. Het terrein rondom de loods ruim afgezet. In overleg met de gemeente zal actie worden genomen om de aangetroffen delen van de dakplaten te verwijderen en de muur te controleren.

Bij een kassencomplex aan de Smitsschorreweg brak rond dezelfde tijd uit. De brand in plastic kassen zorgde voor een forse rookontwikkeling. Deze brand was snel geblust.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren