Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 426 km

Gewonden na bijtincident met hond

Toegevoegd: 21-07-2016, 22.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEMEET - Op een camping in Ellemeet zijn vanavond twee personen gebeten door een hond.


De hulpdiensten zijn met spoed uitgerukt voor het bijincident met het dier. De twee slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Volgens wijkagent Douwe de Vries krijgt de hond een spuitje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (7-8-2016 om 10:42)
Zowel mijn zoon als ik zijn gisteren gebeten door een hond, hier wordt door de politie niets aangedaan, volgens het wetboek moet er spraken zijn van ernstig letsel voor dat er in gegrepen mag worden....nu hoeft de hond voor mijn geen spuitje, maar een muilkorf zou wel op zijn plaats zijn.
Anoniem (26-7-2016 om 19:04)
@dame over ouwehoeren gesproken dat kan jezelf ook goed ,alsof jij cesar Milan bent omdat je toevallig meerdere honden hebt. Cesar Milan zou deze hond in ieder geval nog een kans geven door een heropvoeding . Ook zeg je dat deze hond vast lag , trigger punt nummer 1 , zelfs als 1 van jou honden vast ligt en word gepest haald hij uit. Elk dier wat in het nauw gedreven word bijt van zich af maar dat hoeft niet meteen te betekenen dat ze altijd blijven bijten.
Ikke (22-7-2016 om 16:54)
Wat een domme reacties weer. Er zijn wel degelijk honden die zomaar bijten. Eigen ervaring. Ben gek op honden , ook op katten overigens. Gebeten worden is echt niet leuk. Waar was de eigenaar? Waar waren de ouders, in geval van het dier pesten? We weten de ware toedracht niet, dus weer veel loze oordelen, alle kanten uit.
dame (22-7-2016 om 13:03)
Hond lag vast, stelletje ouwehoeren. Als het die van mij was liet ik ze gelijk inslapen! Het betreft 2 kinderen die misschien wel gepest hebben maar een hond die eenmaal heeft gebeten zal dit altijd blijven doen! En ja, ik heb meerdere honden en weet echt wel waar ik over praat! Jullie doen net of jullie allemaal cesar milan zijn maar een hondenbeet is echt wel ernsig.
Raya (22-7-2016 om 12:00)
J. Mulder ik heb een vraag aan u. Volgens mij bent u een hondenhater. En dat kan natuurlijk. Ik heb het niet zo op katten. Maar nu mijn vraag moet een mens ook al is het een kind ook een spuitje krijgen als ze iemand in mekaar slaan? En een hond bijt meestal niet voor niks gaan meestal een aantal waarschuwingen aan vooraf.
P (22-7-2016 om 10:04)
Ben het volledig eens met Wite, gewoon maar ff een spuitje geven zonder het hoe en wat te bekijken en de opvoeding is een beetje primitief, we lijken wel IS als het aankomt op dit soort zaken. De mensen zijn gebeten maar het is niet zo dat het dier met tien man van de keel getrokken moest worden he, een hond bijt niet zomaar even daar dient ook naar de eigenaar en de situatie gekeken te worden. "Hij krijgt een spuitje" :l
Cookie-instellingen beheren