Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Letsel bij botsing op fietspad M'burg

Toegevoegd: 24-07-2016, 16.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een botsing in Middelburg is zondagmiddag een persoon op een wielrenfiets gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 15.50 uur plaats op het fietspad parallel aan de Koudekerkseweg ter hoogte van de Abeelseweg. De wielrenner kwam door nog onbekende oorzaak in botsing met een scooter. Beide kwamen ten val.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die de betrokkenen heeft onderzocht. Beide liepen lichte verwondingen op. De wielrenner is met de ambulance meegegaan, de bestuurder van de scooter kon zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gitta (24-7-2016 om 17:08)
Vandaag ook een rondje gefietst. Komen er ineens fietsers door de binnenbocht aan rijden. Lijkt mij logisch als het onoverzichtelijk is door struiken dat je dan even op je eigen weghelft blijft. Anders begrijp ik niet hoe je met elkaar in botsing kunt komen.
Cookie-instellingen beheren