Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Scooterrijder zwaargewond na ongeluk

Toegevoegd: 25-07-2016, 00.07 uur - Update: 25-07-2016, 14.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

COLIJNSPLAAT - Een 41-jarige scooterrijder uit Colijnsplaat is zondagavond rond 22.30 uur op de Colijnsplaatseweg in zijn woonplaats zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk.


Door een getuige was gezien dat de scooterrijder door onbekende oorzaak ten val gekomen was en dat hij niet opstond. Buurtbewoners zijn direct naar de plaats van het ongeval gerend en hebben eerste hulp verleend. Even later arriveerden hulpdiensten die deze taak overnamen.

Het slachtoffer raakte zwaargewond en is door een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Door de politie is zijn familie in kennis gesteld van het ongeval. De man heeft vermoedelijk zeer ernstige verwondingen opgelopen en is ten tijde van de afhandeling van het ongeval niet bij kennis geweest. Over zijn huidige toestand is nog niets bekend.

De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan om de toedracht van het ongeval te achterhalen. De man is vermoedelijk op een middengeleider gereden en gelanceerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren