Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Caravan geschaard A58 Vlaketunnel

Toegevoegd: 25-07-2016, 13.58 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Vlak voor de Vlaketunnel is vanmiddag op de A58 bij Kapelle een caravan geschaard. Er raakte niemand gewond.


Vermoedelijk is de caravan rond 13.00 uur na een klapband gaan slingeren en is de bestuurder van de auto die de caravan trok hierdoor de macht over het stuur kwijtgeraakt. De auto botste tegen een vangrail en de caravan kwam scheef op de weg te staan.

De ambulancedienst kwam ter plekke om de inzittenden, een man, een vrouw en twee kinderen te onderzoeken. Zij bleven allemaal ongedeerd. Ook een hond die in de auto zat bleef voor zover bekend ongedeerd.

Vanwege de botsing werd de A58 richting Bergen op Zoom enige tijd volledig afgesloten. Een uur na het ongeluk was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (26-7-2016 om 09:26)
Beste mar, Je weet blijkbaar niet waar je over schrijft, de auto is helemaal niet te klein en daar komt nog bij dat je beter een te zware auto kan hebben dan te zware caravan. Met een klapband moet je veel geluk hebben als je hem op de weg kan houden. Ik heb al vele duizenden kilometers met caravan gereden dus weet wel waar ik over schrijf.
Maxravi (26-7-2016 om 08:15)
@ Mar: Wat heeft dat er mee te maken? Een klapband is een klapband, kan altijd met elke wagen ellende veroorzaken.
PASTERT (25-7-2016 om 16:52)
Alweer gewoon een hele weg afsluiten voor een kleine eenzijdige ongeval?? Totaal gestoord zijn ze van rijkswaterstaat ! In Duitsland zouden ze ons uitlachen, als je dat daar doet een weg afsluiten staat er gelijk 200 km file.... Belachelijk, aan de kant schuiven en doorgaan.. Oja ook een klacht, zet die matrix-borden uit met 90 voor de tunnel !!! Er staat 130 langs de weg en voor de tunnel staat er ineens zonder reden 90, vind je het gek buitenlanders enzo gelijk gaan remmen ? Dan rijd je de tunnel in is er niks aan de hand en eruit staat weer 130 ? Het is maar een tunnel ja, zo maak je file's en ongevallen
Ik (25-7-2016 om 15:13)
Nou beste reageerders. Bestuurder heeft waarschijnlijk jullie advies opgevolgd voor het tegengaan van het ontstaan van files bij de Vlaketunnel: niet remmen.
Mar (25-7-2016 om 14:30)
Kleine wagen...grote caravan plus 4 personen en hond....flink afgeladen en hup...daar gaat ie....en weer staat alles vast op de a58.....
Cookie-instellingen beheren