Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe regen of een bui. Morgen (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Opbouw Rescue Vlissingen gestart

Toegevoegd: 26-07-2016, 10.17 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Vlissingse Boulevard wordt vandaag begonnen met de opbouw voor het evenement Rescue Vlissingen dat daar woensdag plaatsvindt.

Tijdens de tiende editie van het evenement zullen tussen 12.00 en 18.00 uur allerlei demonstraties worden gegeven door de verschillende hulpdiensten. Daarnaast is er een groot aantal voertuigen te bezichtigen. Er worden circa 40.000 gelijktijdige bezoekers verwacht.

Op de Boulevard komen ook allerlei informatieve kraampjes te staan, waaronder ook één van HVZeeland.nl. In totaal doen er bijna 170 deelnemers mee uit zes verschillende landen. Het gaat dan onder meer om de brandweer, medische hulpverleners, de politie, organisaties op het gebied van verkeersveiligheid, defensie en nautische organisaties. Verder zijn er ook verschillende 'luchtdeelnemers' zoals de traumahelikopter van ANWB Medical Air Assistance.

Vanwege Rescue Vlissingen zijn verschillende straten rondom de Boulevard woensdag niet (goed) toegankelijk. Ook is er een speciale noodverordening van kracht en is er een 'No drone zone' ingesteld. Dit betekent dat er bij de evenementlocatie geen gebruik mag worden gemaakt van drones.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750