Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 79 km

Beveiliger op hoofd geslagen door inbreker

Toegevoegd: 26-07-2016, 15.11 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Op een bungalowpark aan de Nieuwesluisweg in Breskens is vannacht een beveiliger op zijn hoofd geslagen nadat hij reageerde op een inbraakalarm.


Het slachtoffer hoorde rond 00.15 uur tijdens zijn surveillance het inbraakalarm afgaan bij het magazijn van een restaurant. Hij ging op onderzoek uit maar toen hij bij het magazijn aankwam werd hij direct van achteren met een fles op het hoofd geslagen.

Als gevolg van de klap kwam de man ten val maar hij verloor niet het bewustzijn en zag nog net een jongen met een licht t-shirt aan wegrennen.De bewaker liep vervolgens richting de openbare weg en zag toen een scooter met hoge snelheid en zonder verlichting het park afrijden.

Volgens de politie is vermoedelijk geprobeerd goederen uit het magazijn te halen. Onduidelijk is of de dieven ook daadwerkelijk iets buit hebben gemaakt. Na de melding is sporenonderzoek gedaan maar tot nu toe zijn er geen arrestaties verricht.

Het bebloede hoofd van het slachtoffer is door ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens door een arts van de huisartsenpost verder behandeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren