Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Scooterongeluk Abeelseweg Middelburg

Toegevoegd: 26-07-2016, 15.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een verkeersongeval op de Abeelseweg in Middelburg is dinsdagmiddag iemand gewond geraakt.


Het slachtoffer betrof een scooterrijder die rond 14.15 uur door onbekende oorzaak vlakbij een bocht ten val kwam. Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar de situatie bleek ter plekke mee te vallen.

De gewonde is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de scooter afgevoerd in een busje.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (26-7-2016 om 20:47)
ik weet niet wat er hier gebeurd is maar als scooter rijder weet ik dat, vooral in polders vaak grind of dergelijke gebruikt word om putten net naast de rijbaan die veroorzaakt worden door de grote combines op te vullen, dit heeft totaal geen nut, de eerstvolgende combine of zware trekker en al dat grind komt op de rijbaan terecht wat gewoon erg gevaarlijk is voor motorvoertuigen op 2 wielen, je kunt het vergelijken met knikkers onder je banden je moet dus vooral in de bochten enorm opletten want voor je het weet lig je op je gezicht
Cookie-instellingen beheren