Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Arrestant Vlissingen bedreigde brandweer

Toegevoegd: 27-07-2016, 10.08 uur
De arrestant is afgevoerd naar Emergis in Kloetinge.
De arrestant is afgevoerd naar Emergis in Kloetinge.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De man die gisteren werd aangehouden bij een brand in Vlissingen heeft brandweerlieden bedreigd. Dat zegt de politie.


De man werd aangehouden nadat rond 21.55 uur brand was uitgebroken bij een hoekwoning aan de Albert Cuyplaan. Toen de hulpdiensten arriveerden waren bewoners al aan het blussen. Zij werden vervolgens uit de woning gehaald maar één van hen wenste niet uit het pand te komen.

"Volgens getuigen had de man verklaard dat hij de brand zelf had gesticht. Brandweerlieden zijn de woning binnen gegaan om de brand verder te blussen. Toen dat gebeurd was bleek de bewoner zich verschanst te hebben in de keuken van de woning en toen de brandweerlieden de woning wilden verlaten, bedreigde de bewoner hen met een scherp voorwerp en ontstond een worsteling", aldus de politie.

De man werd binnen in de woning door de brandweer vastgehouden zodat de politie hem in de boeien kon slaan. Hij is vervolgens overgebracht naar de Spoedeisende Psychiatrische Onderzoeksruimte (SPOR) van Emergis in Kloetinge.

Zie ook:
Arrestatie bij brand in Vlissingen  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annie (27-7-2016 om 18:03)
jeetje wat drugs wel niet kan doen met de mensen, echt ontspoorde mensen, jammer dat er veel goedwillende mensen zijn die graag in zo,n woning zouden wonen, maar iemand met een kronkel in z,n hoofd voorrang krijgt, dacht namelijk zo dat daar elders pandjes voor zijn.
Cookie-instellingen beheren