Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Verwarde man gooit met dakpannen

Toegevoegd: 27-07-2016, 10.36 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes heeft een verwarde man vanochtend dakpannen naar beneden gegooid. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.


De man stond op het dak van een pand aan de Lange Vorststraat. De politie kreeg de melding over de man rond 10.10 uur binnen en wist de situatie binnen tien minuten onder controle te krijgen.

De man is met behulp van een tolk naar beneden gepraat en is vervolgens aangehouden. De politie zette de straat enige tijd af.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annie (27-7-2016 om 18:08)
emergis zit vol, en verwarde mensen neemt steeds meer toe, hoeveel procent blijft er over als al deze verwarde opgevangen worden? man de halve wereld is verward.
boy (27-7-2016 om 10:56)
veel verwarde mensen tegenwoordig.Is Emergis daar niet voor????
chuckles (27-7-2016 om 10:44)
stel kansloze ook opsluiten en geef ze een popje om mee te spelen voor de rest van hun leven
Cookie-instellingen beheren