Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wethouder wil aandacht voor verkeersremmer

Toegevoegd: 01-06-2006, 18.04 uur
Door: BN/DeStem
HEIKANT – Wethouder Clen de Kraker (Verkeer) van de gemeente Hulst stelt in de eerstvolgende vergadering van de verkeerscommissie de verkeersremmers in de Julianastraat in Heikant ter discussie.


De wethouder wil de mening over de remmers van de specialisten in deze commissie horen, nu daar voor de tweede keer in korte tijd een verkeersongeval heeft plaatsgevonden.

Opnieuw vielen er gelukkig geen gewonden en was er alleen materiële schade.

Een dertigjarige automobilist uit de gemeente Hulst reed afgelopen dindsdagochtend in de richting van de verkeersremmer. Hij hield daarbij onvoldoende rechts en raakte een tegenligger die net de remmer passeerde.

De 30-jarige knalde door de botsing met de andere auto links van de weg tegen twee muurtjes en een hek van woningen in de Julianastraat en kwam vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De auto van de man uit Hulst moest worden weggesleept door een takelbedrijf. Voor reparatie van de lantaarnpaal moest het electriciteitsbedrijf komen, omdat deze tot de grond toe ingescheurd was. De 30-jarige bestuurder verklaarde maar 50 kilometer per uur te hebben gereden.

Een maand geleden vond er eveneens een ongeluk plaats ter hoogte van een van de verkeersremmers in de Julianastraat. Een boer uit Stekene eindigde toen met een veewagen met daarin vijf runderen in de sloot. Ook hij kwam met de schrik vrij, evenals zijn dieren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren