Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitgebrande auto dodelijk ongeluk geborgen

Toegevoegd: 28-07-2016, 11.10 uur
Door: Roland de Jong

TERHOLE - Rond 11.00 uur is de personenauto geborgen die vannacht betrokken was bij een dodelijk, eenzijdig verkeersongeluk in het Zeeuws-Vlaamse Terhole.


De hulpdiensten werden rond 05.40 uur opgeroepen nadat een auto van de Hulsterweg was gereden, tegen een woning was gebotst en vervolgend in een greppel was beland. Het voertuig stond in brand en daarom werd ook de brandweer opgeroepen. De brandweer heeft de auto geblust maar de inzittende kon niet op tijd uit het voertuig komen en overleed ter plekke.

Vanwege sporenonderzoek was de weg vervolgens urenlang volledig afgesloten. Pas rond 11.00 uur kon de auto worden geborgen. Het voertuig is door Kuzee opgeladen en vervolgens afgeschermd afgevoerd. De politie gaat nog nader onderzoeken wat er vanmorgen precies is gebeurd.

Zie ook:
Dode bij autobrand Hulsterweg Terhole   (28-07-2016)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anton (29-7-2016 om 02:21)
Sterkte aan de familie! En ongelofelijk wat bepaalde mensen hier reageren! Niet eens nadenkend dat alles openbaar wordt geplaatst en inderdaad ook familie deze berichten kan lezen. Medeleven kennen jullie niet! Hopelijk gebeurd het nooit in jullie familie. Internethelden
Anoniem (28-7-2016 om 22:47)
Laat alle mensen die hier vooroordelen trekken een een paar punten duidelijk maken. Rinke reed zelden hard, hij reed verantwoord. Deze jongen werkte dag en nacht, hij was oververmoeit en kwam net uit zijn nachtdienst. Voor degene die dit niet weten, of te naïef zijn om dit te zien; de bocht waar het gebeurd is, is veel te flauw om zomaar uit te vliegen. Hebben jullie ook al eens gedacht aan de mogelijkheid dat iemand achter het stuur in slaap valt? Jammer dat er altijd mensen zijn die zelf de conclusie willen trekken zonder dat ze de betreffende persoon kennen. En ook nog eens zonder enige sympathie een reactie plaatsen waar de familieleden en vrienden ook toegang tot hebben. Als je oordeel wilt trekken, doe dat dan lekker binnen je 4 muren
Tineke (28-7-2016 om 20:27)
Wil iedereen zijn kwetsende reacties voor zich houden. Of die jongen nou te hard gereden heeft of niet. Iemand leeft niet meer. Ouders zijn een kind kwijt, broers/zussen een broer. Ik wens jullie allen ontzettend veel sterkte voor nu en in de toekomst!
Familie (28-7-2016 om 19:56)
Als familie van de jongen vind ik sommige berichten echt afschuwelijk om te lezen. Denk eerst aan zijn Familie die deze berichten ook kunnen lezen. Jullie mogen pas oordelen als je alle feiten kent!
Danny (28-7-2016 om 18:26)
Ten eerste sterkte voor de nabestaande. Maar wat er hier geopperd word, klopt wel. Jeugd denkt dat ie onsterfelijk is lijkt het wel en de laatste jaren word het steeds erger. Liep laatst in de polder met de hond, waar geen voet of fietspad is. Loop ik in de berm, word er langsgeblazen door een mafkees in een zilvere Honda met een gangetje van over de 150 km/h en dan nog lachtend achter het stuur zitren. Zijn rijdende moordenaars maar word niks aan gedaan. Aangifte gedaan, rijd nog als een malloot rond. Als zo iemand om een boom gekruld zit hoop je alleen maar dat ie niemand meeneemt. Triest
Miep Jansen (28-7-2016 om 17:03)
@ Albertino Kroezen: ik ben het helaas helemaal met u eens! Er wordt gigantisch hard gereden, regelmatig worden er veel te hoge snelheden gehaald en inderdaad: de politie doet NIETS! Dan houden ze een "controle" waarbij ze een collega "betrappen" op te hoge snelheid. Alles om de burger tevreden te houden, helaas werkt dit niet! De racers moeten ze hun rijbewijs en auto afpakken, DAT is de enige manier die werkt. Er zullen vrees ik, nog veel meer slachtoffers vallen. Ik leef mee met de bewoners van het huis, ook met uw overburen, eveneens met de nabestaanden van deze coureur, ondanks dat de coureurs zelf het risico nemen, voor de achterblijvers (ondanks dat die vaak op de hoogte zijn) is het erg genoeg! Veel geluk dat er geen fietsers waren!
Cookie-instellingen beheren