Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitgebrande auto dodelijk ongeluk geborgen

Toegevoegd: 28-07-2016, 11.10 uur
Door: Roland de Jong

TERHOLE - Rond 11.00 uur is de personenauto geborgen die vannacht betrokken was bij een dodelijk, eenzijdig verkeersongeluk in het Zeeuws-Vlaamse Terhole.


De hulpdiensten werden rond 05.40 uur opgeroepen nadat een auto van de Hulsterweg was gereden, tegen een woning was gebotst en vervolgend in een greppel was beland. Het voertuig stond in brand en daarom werd ook de brandweer opgeroepen. De brandweer heeft de auto geblust maar de inzittende kon niet op tijd uit het voertuig komen en overleed ter plekke.

Vanwege sporenonderzoek was de weg vervolgens urenlang volledig afgesloten. Pas rond 11.00 uur kon de auto worden geborgen. Het voertuig is door Kuzee opgeladen en vervolgens afgeschermd afgevoerd. De politie gaat nog nader onderzoeken wat er vanmorgen precies is gebeurd.

Zie ook:
Dode bij autobrand Hulsterweg Terhole   (28-07-2016)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Albertino Kroezen (28-7-2016 om 15:49)
Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd! Nieuwe straatnaam Hulsterweg "Gevelramstraat" ? Sommigen racen op plekken waar dit niet verantwoord is. Ik heb de indruk dat de politie hier weinig tegen doet. Gisteren reedt ik over de provinciale weg en er scheurde een tegenligger vlak langs mij met een vermoedelijke snelheid van dik 200 km p/u. De verongelukte auto lijkt veel op de auto die ik gisteren avond als tegenligger tegen kwam. Nabestaanden en mensen waar het huis van is worden triest genoeg slachtoffer van dit soort daden. Nog niet lang geleden is bij mijn overburen ook een auto naar binnen gereden (ook Hulsterweg). en in het ziekenhuis werd vastgesteld dat haar hart door de shock vervormd is, zo'n grote impact kan zoiets dus hebben!
t Is vreselijk (28-7-2016 om 13:32)
Ook sterkte voor de bewoners van het beschadigde huis... Die zijn natuurlijk ook geschrokken van die klap en de schade..
t Is vreselijk (28-7-2016 om 13:30)
Dit is heel hard gegaan.. Wellicht onwel geworden, vreselijk. Veel sterkte voor de nabestaanden en ook voor de hulpverleners, die helaas niets meer konden doen...
Cookie-instellingen beheren