Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verwarde man pleegt vernielingen Hulst

Toegevoegd: 28-07-2016, 11.44 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een verwarde man heeft donderdagmorgen vroeg enkele vernielingen gepleegd bij een woning aan de Mauritslaan in Hulst. De melder hield hem tegen tot de politie arriveerde.


Een bewoner van de Mauritslaan had rond 4.50 uur gezien dat een man zijn poort had vernield. Toen de man de politie belde, was de vernieler met delen van de poort tegen een rolluik aan het slaan. De politie trof ter plekke een 24-jarige inwoner uit Hulst aan. De melder had hem tegen weten te houden zodat de politie hem kon arresteren.

Er bleek inderdaad schade aan zijn poortdeur en zijn rolluik. De verdachte is ingesloten aan het bureau. Er wordt psychische hulp voor de man gezocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren