Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Duo mishandeling bejaarde meldt zichzelf

Toegevoegd: 28-07-2016, 20.24 uur
De politie verspreidde vanmiddag onder andere deze foto.
De politie verspreidde vanmiddag onder andere deze foto.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - De man en de vrouw die betrokken waren bij een mishandeling vorige week in Zoutelande hebben zich inmiddels bij de politie gemeld.


Het 70-jarige slachtoffer zat omstreeks 14.30 uur op een bankje bovenop de dijk van Zoutelande ter hoogte van hotel De Distel. Op een gegeven moment zag hij een donkerkleurige bromscooter over de dijk zijn richting op rijden. Omdat deze over een voetpad reed, stond de man op en hield hij de bestuurster tegen om te zeggen dat deze hier niet mocht rijden.

De jongen die achterop zat stapte af en begon volgens de politie direct grof te schelden. Vervolgens liep hij op het slachtoffer af en gaf deze een duw. Door de kracht viel de man achterover en brak zijn bekken. Hij is voor behandeling opgenomen in het ziekenhuis.

De politie verspreidde vanmiddag foto's van de twee betrokkenen. Tot dan toe hadden zij zichzelf niet gemeld maar wellicht heeft de publicatie van de foto's ze het laatste zetje gegeven want vanavond meldde de politie al dat de twee zichzelf hadden gemeld op een politiebureau.

Zie ook:
Politie verspreidt foto's daders mishandeling (28-07-2016)
Bejaarde breekt bekken na duw (21-07-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pier (31-7-2016 om 21:03)
dat soort laffe honden over een paar jaar ook eens flink te pakken laten nemen . nadat ze vogelvrij verklaard worden . zulk ziek volk komt er steeds meer , maar niemand doet er wat aan !!! opvoeding en dienstplicht ?????????????????? pfffffffttt . tuurlijk . dit soort ... heel erg laag volk in alle leeftijden lopen er steeds meer rond helaas , maar er wordt niks aan gedaan . en van onze belastingcentjes worden de oudjes ook niet beter !!!!! moet ik nog duidelijker zijn ?????
Terneuzenaar (29-7-2016 om 19:33)
De mensen die persoonlijk hun bevindingen geven over wat er was voorgevallen, snappen dan ook wel dat het slachtoffer zijn nek had kunnen breken? Ziet de Rechtbank dit ook? Kom op, laat nou eens zien dat je hier niet zomaar mee wegkomt! Stel nu eens een voorbeeld.
Renata (29-7-2016 om 16:44)
Haha daar sta je dan met je tokkie uiterlijk openbaar op social media. Loser! Extra hard straffen omdat ze zich pas gemeld hebben nadat de foto gepubliceerd is. Nog meer camera's overal ophangen, je ziet dat je er wat aan hebt. En voor het volk dat dit probeert de bagatelliseren: jullie zijn net zo walgelijk.
Krelis (29-7-2016 om 09:44)
Heropvoeding is misschien toch zo'n slechte zaak niet. Dienstplicht niet voor militaire doeleinden, maar wel met militaire discipline als basis voor sociale werkzaamheden.
Daarom (29-7-2016 om 09:31)
@Dus: Exact! We vinden het allemaal nodig om onze mening te geven, zelfs wanneer we er niet bij aanwezig waren.... De politie moet beide partijen en eventuele getuigen maar aanhoren. En dan de opruiende tekst op deze site...."mishandeling bejaarde"...mag ook wat minder, want er zijn geen klappen gevallen of schoppen uitgedeeld volgens de lezing van de bejaarde man.
Ik (29-7-2016 om 09:01)
@Dus: Als je nou echt denkt dat dat scootertuig hier de slachtoffers zijn waarom hebben ze zich dan niet eerder gemeld?
Cookie-instellingen beheren